De ruimtevaart winkel is een samenwerking van de stichting Intergalactic Environmentalists (know how) en de Recyclevalley (marketing). En is sinds 2020 trots agent van de beroemde Amerikaanse Martian Garden internet-shop.
 
Doel van de ruimtevaart winkel is voor elke planeet een eigen “afdeling” te hebben.
 
Ook ruimtevaart zal in de toekomst zijn eigen afdeling hebben met gadgets, speelgoed en leermiddelen. Als eigenaar is het mijn streven om naast lego ruimtevaartsets ook tickets te verkopen voor Virgin Galactic of Copenhagen Suborbitals.
 

Arnout Schaap
06-22377340
info@ruimtevaartwinkel.nl
bezoekadres:
Adriaan van Oordthof 2
1064RW Amsterdam

Newlogo (1)

The Martian Garden

The Martian Garden supplies Mojave Mars Regolith Simulant and Kits to Researchers, Hobbyists, and Educators Around The World. Based on NASA and JPL Research, Mojave Mars Simulant is as close as you can get to Mars without leaving the Earth.

cropped-RV-nieuw

Afvaleducatie & bewustwording Recycle Valley zet zich al jaren in voor een schoner Nederland, dit doen wij door educatie te verzorgen op het gebied van zwerfafval, afval scheiden en recyclen. Wij doen dit op scholen, in parken, op het strand en bij talloze evenementen.

cropped-IE_logo_rgb-scaled-180x160

Intergalactic Environmentalists

Het doel van de stichting Intergalactic Environmentalists is het opruimen van afval op extreme plekken en het bevorderen van een duurzaam gebruik van Aarde en Ruimte.